Ceria dengan BE baru


First BE untuk tahun 2012, thank Nuffnang and thank jugak Dutch Lady Frisco Gut.

BE ni bagi blogger kira macam kayu api yang mana makin bertambah kayu api tu makin semarak la api, means semakin banyak BE yg lekat semakin bersemangat nk update blog. Paling seronok kalau amaun BE tu masyuk lg bertambah semangat, tul tak?

Dutch Lady Friso GUT


Ana : La ni tengah tunggu 2nd cek dari nuffnang. Even tak banyak mana, tapi lepas la nk baiki kereta kancil. syukur Alhamdulillah...

1 comment:

  1. hihihi..bestnye dpt BE..sy sekali pun x merasa lg,almaklumla bru berblogging^^

    ReplyDelete