Drama Vanilla Coklat episod 10


Untuk episod 10 , nanti bermula la konflik antara 2 keluarga, keluarga Zara dan keluarga Amir.

"Semua yang berada di luar rumah terkejut dengar jeritan Liana daripada dalam. Mujurlah hanya ada keluarga terdekat dan Kamal sahaja ketika itu. Semua bergegas masuk ke dalam rumah dan mencari darimana datangnya jeritan Liana itu."

Tuduhan Liana yg menyatakan Amir cuba untuk merogolnya tidak berjaya membuat Zara membenci Amir. Zara percaya Amir tidak bersalah.

ZARA "Tak ma!!! Zara tahu Aamir tak macam ni ma.."

ZARA "Awak, saya tahu awak tak salah. Hati saya kuat cakap awak tak salah. Kenapa hubungan kita mesti jadi macam ni? Apa dugaan yang maha kuat ni Ya Allah..... Tolonglah kami..."




Hmmm mesti ramai yg tak puas hati kan baru je, Zara dan Amir jadi loving couple, terus timbul konflik. Pada yang nak refresh balik scene bahgia Amir dan Zara boleh ke entry


3 comments: