Drama Vanilla Coklat Episod 8 (7 februari 2012)


Last scene untuk episod 7, Amir Rebah dan memanggil nama Zara.

Untuk Episod 8 nanti  Zara menjadi cemas apabila Aamir rebah kerana sakit gastrik yang teruk. Sejak itu, Zara dihantui rasa bersalah dan mula berubah sikap. Dia menunaikan kewajipan sebagai isteri. Bahkan sewaktu cuti semester, mereka ke Cameron Highland untuk meluangkan masa bersama. Perubahan mereka disambut gembira oleh keluarga.

Video Promo Vanilla Coklat Episod 8




Kat bawah ni scene dari episod 7 sebagai refresh sementara nak tunggu siaran episod 8 malam selasa ( 7hb februari 2012) nanti :















3 comments:

  1. Asik jew kuar iklan citer ni, nmpk episode kali ni lebih romantik,hihi...best2,i lioke too...^_*

    ReplyDelete
  2. mmg best lah cerite nie ..
    knpe x buat tiap2 hari crite nie kan best !!
    tpi ape pun VANILA COKLAT mmg best
    TERBAEK !!

    ReplyDelete