Gemersik Kalbu Ep. 24 (akhir) (Best scene)


Happy ending dan scene last semalam memang boleh buat yang menontonnya tersenyum.

Satu pertanyaan : "Suami korang kalut tak time korang nak bersalin anak first dulu?"

Okey la jom layan last scene dalam episod 24 , episod terakhir Gemersik kalbu semalam (9 Februari 2012)







3 comments:

  1. air ketuban dah melambak2 keluar, kite relek jek nak habiskan tgk citer cina....
    dia kalut giler
    kehkehkeh!!!

    ReplyDelete
  2. hehehe..rasanya dia kalut dalam hati kut sebab senyapppp tak bercakap pape.takut bini dia kena belah perut kot

    ReplyDelete
  3. ha ha... waktu first bersalin memang sakit dr rumah. husben aida tak terkata. time dia driving, aida da sakit tahap maksima, ketuk2 pintu kereta sebab tak tertahan! dia tak terkata, diam je... tapi nampak la muka dia pucat lesi gaks hi hi...

    nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

    ReplyDelete