(Scene Sedih) Vanilla Coklat Episod 10


 Episod 10 drama bersiri vanilla coklat semalam kalau tengok pada komen-komen penonton ramai yang geram dengan watak liyana dan kamal.

Sikap ayah Zara & Amir yang ego tu pun ramai yang tak suka kan?

TAPI...

Scene last semalam(scene dalam gambar kat atas) betul-betul kacau mood sedih ◠‿◠


Antara babak dalam episod semalam, scene mana pada korang yang terkesan sedikit, yang buat korang "sedih" ke?


...



...


Next Episod lagi bertambah geram dengan ayah Amir, sebab dia upah Liyana gedik tu untuk goda Amir , dia nak sampai Amir tinggalkan Zara.

Ayah Amir : " Uncle nak Liyana buat apa saje untuk dapatkan Amir balik...dan buatkan dia lupakan isteri 
                      dia tu...faham...  Sebagai upah uncle bagi 50 ribu..." 

Nanti next episod akan ada scene Amir marah Liyana

Amir : " heh perempuan gila...sebelum ko nak samakan diri ko dengan Zara...kau pergi ambil cermin, 
            kau cermin diri kau...Perempuan gila tak sedar diri..baik aku kawin dengan sampah lagi baik..."

5 comments:

  1. Pangkah gile bapak zara tu!!
    Huhu..emo.

    ReplyDelete
  2. mmg geram sgt tgk citer ni malam semalam huhu

    ReplyDelete
  3. salam..boleh x upload video vanilla coklat episod 10 yang full

    ReplyDelete
  4. sape nak video VC10, blh dptkan di Youtube.. taip Vanilla Cokelat Episod 10..

    ReplyDelete