(Scene) Vanilla Coklat Episod 8


Antara Scene Zara dan Amir dalam Vanilla Coklat Episod 8 ( 7/2/2012 ) semalam, scene dekat Stawberry Farm YZ Agro Farm (pic kat sebelah ni). Strawberry farm ni antara tempat yang kitaorang pergi . Bila tengok Zara makan buah strawberry tu rasa cam nak pergi Cameron lagi sebab nak beli strawberry (^_-)

Ok la stop pasal cerita strawberry pada yang tak berkesempatan nak tengok drama ni semalam, kat bawah ni beberapa scene Zara dan Amir dalam episod 8 semalam:










My husband kata: "cuba la cari doktor yang hensem sikit" hahahha pesal la pulak komen pasal doktor, agaknya sebab dah selalu sangat komen cerita ni cerita budak-budak tapi isteri dia still layan jugak drama ni, dah tak de isu nak komen pasal watak doktor tu pun dia nak komen, saje la tu nak kacau tumpuan wife dia tu...







1 comment: