Video wanita panik rempuh kedai superbike dan kenderaan lain.


Video kejadian wanita panik langgar Volvo XC60 rempuh kedai superbike dan kenderaan lain yang berlaku di Bdr Sri Permaisuri, Cheras, KL pd 30.01.2012.










Dek kerana peristiwa ni , makin bertangguh la my hubby nak beri keizinan pada wife dia ni belajar bawa kereta. Hmmm nak kena tingkatkan pujukan nampak gaya nya. Last year dah izin kata tunggu kereta kancil dibaiki this year tak izin pulak...jap izin jap tidak camna ni?




7 comments:

  1. aduiihhh betul2 paniccc boleh tak brek..adudududududuiiii

    ReplyDelete
  2. tulah kan silap tekan tau panicc habis semuanya...
    risau gak ni..

    ReplyDelete
  3. alamak...bila tengok video ni, tetiba seram sejuk nak bawa kete nanti hehe

    ReplyDelete
  4. ada juga baca dlm paper pasal ni.... kesiannya banyak betul kereta yg dia langgar hari tu...

    ReplyDelete
  5. pujuk bAik-baik,mesti dapat punya

    ReplyDelete
  6. Ni mesti kes panik, nak tekan brek terpijak pedal minyak...

    ReplyDelete
  7. sebab dia tak der lesen kot. kalo gi belajar btol2, mesti boleh bwk betul2 :)

    ReplyDelete