Ciri Menarik iPad 3.. tergoda jap!


Time iPad 2 nak keluar dulu tak de nak ambil kisah pun, walau ramai yang duk cerita dan ramai jugak yang berbaris nak beli.  Tapi bila tengok features iPad 3 yang akan dilancarkan pada 7hb Mac 2012 ni nanti tetiba cam wow cam menarik pulak.

But

Still tak berangan nak memilikinya pun, ni la payah jadi orang yang serba nak sederhana ni, selagi rasa belum keperluan selagi tu tak rasa nak memiliki. Dahulukan mana yang ada kepentingan dan  ada keperluan dulu, lain la kalau Allah S.W.T beri peluang dan beri rezeki saya jadi OKB baru la masa tu iPad 3 boleh dipertimbangkan untuk dibeli.

Korang pulak,  tak teringin nak memiliki iPad ke?



7 comments:

  1. sama lah Ana... berangan2 ajer lah..

    nak guna hf cikai yg rege kurang rm100 pun jenuh la berjimat belanja..

    tp feature nya memang menarik kan... nipis pulak tu...

    ReplyDelete
  2. dah lama mengidap tapi takde rezeki lagi...ipad oh ipad...

    ReplyDelete
  3. kalau dapat free aku nak
    tapi kalau sesaja nak beli memang tak la...

    ReplyDelete
  4. salam ana. pe kaba. ipad? hmm...kureng bagi saya nak membelinya

    ReplyDelete
  5. wahhh..teringin jgk..tpi tunggu dah keje la kot..dah keje pon rasanya akan beli lptop dulu..hihi..kalo untuk seronok2 senang nak bwk mungkin la beli..

    ReplyDelete
  6. Kite share kat fb kite tau kak..tq
    Btw, mmg best kan klu dpt iPad3 ni,huhu..

    ReplyDelete