Nasi Hujan Panas berganding dengan Ayam Masak Merah Madu


Buat Nasi Hujan Panas ni kekononnya sebagai pra-sambutan besday Safiyya. Nak buat hari ni takut tak sempat sebab nak godek buat kek lagi.

Lagipun pagi ni Safiyya dan abahnya sekolah (sekolah ganti). Sebab tu la decide buat kek pagi ni, sambil tunggu Safiyya dan abahnya balik dari sekolah, dan harapnya sempat la siap kek sebelum diaorang balik.

Kek apa tu kena tunggu special entry tentang tu la eik. harap menjadi la kek tu nanti seperti mana yang dibayangkan huhuhu

Berbalik pada cerita Nasi Hujan Panas ni tadi, resipi dan cara nak membuatnya boleh tengok kat gambar bawah ni atau pergi ke sini tuk versi lagi jelas. Nasi ni dibuat dan digandingkan dengan Ayam Masak Merah Madu. Gambar tuk Ayam Masak Merah Madu next entry baru upload sebab nak post sekali dengan resipi untuk ayam tu.



No comments:

Post a Comment