(Part 2) Video docu Yusri dan Lisa ~ Walimatul Urus




Atas permintaan Cik Aya yang bertanya tentang video docu Yusri dan Lisa Part 2 (Walimatul Urus), so dengan senang hatinya saya tepek video tu kat sini. Pada yg belum tgk part 1 boleh tengok kat entry "Video docu Yusri dan Lisa (Tentang cinta)"



Bukan setakat video je, gambar honeymoon yusry dan Lisa Surihani kat Europe sekali saya tepek khusus buat korang. Hihii memang sweet je nampak couple ni dalam gambar. Semoga Panjang dan kekal jodoh diaorang dan moga cepat timbang baby.

(^_*)

Layan!!!!!












Sumber : Yatiechomeyl & guatvutube

5 comments:

  1. eh eh..tetiba honeymoon yusry dah jadik remaja dah..takde jambang ngan misai dah..hihi

    ReplyDelete
  2. semoga berkekalan lah hendaknya kan...aminnn

    ReplyDelete
  3. mmg sweet sgt yusry & lisa ni...
    yusry msti la kena nmpk muda gak sbb lisa kan muda lagi..terikut2 gaya manja lisa..heheh

    moga mereka bahagia selamanya!

    ReplyDelete
  4. suka tgk pasangan ni...sweet sgt...

    ReplyDelete
  5. hehe..time kasih awak..suke sangat :p

    ReplyDelete