Pesta Buku Antarabangsa 2012 di PWTC


Pesta Buku 2012
Dah lama tak pergi ke Pesta Buku Antarabangsa 2012 yang diadakan di PWTC, rasanya hampir 4 tahun . Perancangan asal memang tahun ni nak pergi tapi bila ada Perancangan next week : nak turun KL, rasanya tahun ni peluang nak pergi ke pesta buku tu memang tipis la.

TIPIS tak bermakna tiada peluang langsung kan?

Korang pulak tak teringin ke nak pergi ke Kuala Lumpur International Book Fair (KLIBF2012) di PWTC nanti.

Kalau nak pergi elok la buat perancangan awal kan, mungkin buat budget berapa yang nak dilaburkan disitu nanti, apa yang nak dibeli, mungkin usha-usha buku apa yang menarik untuk dibeli nanti ke.

Tak pun cuba tuah dalam kempen hebah dan menang anjuran PTS ni mana tahu ada rezeki korang dapat beli buku dengan penebusan baucer sahaja.

Sertai Hebah dan Menang dari PTS 


Kempen hebah dan menang ini dianjurkan oleh PTS Media Group. Dimana peserta yang menyertai kempen ini berpeluang memenangi hadiah hanya dengan menghebahkan info berkaitan penyertaan PTS di pesta buku 2012 nanti.

Pesta Buku
Cara untuk menyertainya juga mudah. Pada yang berminat dan ingin mengetahui cara dan syarat penyertaan boleh klik pada banner di atas.

Peluang Memenangi baucar buku dari PTS


Jika berhajat ingin mendapatkan kupon diskaun sehingga 20% untuk digunakan ketika membeli buku keluaran PTS di booth PTS di Pesta Buku nanti, try la join Kempen hebah dan menang ni. Selain itu peserta juga berpeluang memenangi baucer bernilai RM50 setiap minggu serta hadiah utama lainnya.



5 comments:

  1. dah lama tak gi pesta buku ^_^

    ReplyDelete
  2. kepingin...tapi selalu ajer terlepas tarikh tanpa sengaja

    ReplyDelete
  3. Bestnyer..tp leceh la bwk ank2 yg masih kecik ni..harus bersepah buku nnt dikerjakan diorg.huh!

    ReplyDelete
  4. rasa2 ada ke lagi pesta buku bulan 12 ni....teringin nak pergi..kawan kata ada dari 19-23 december 2012 ni

    ReplyDelete