Tonton 3 drama serentak


Semalam episod terakhir drama bersiri Ariana Mikhail. Saya bukan penonton setia tapi untuk episod terakhir semalam nak juga tengok, even dah agak last sekali dia akan pilih Mikhail juga.

Korang semalam tonton TV tak?

Rancangan Apa?

Semalam ada 3 drama bersiri yang bersiaran serentak dan hampir serentak, Bicara Hati , Vanilla Coklat dan 30 minit terakhir drama bersiri Ariana Mikhail

Bila 3 drama disiar serentak , pilihan perlu dibuat, yg mana satu pilihan kalbu eh jap yang mana satu yang nak ditonton.....

Tapi zaman sekarang ni dah tak yah nk kisah tertinggal mana-mana episod dah, sebab ada je yang rajin upload ke youtube atau vimeo kan. Pilih je nak tonton online atau nk download terus setiap episod buat koleksi peribadi.

Tak pun boleh je nak tonton ketiga-tiga drama tu serentak, kalau setakat nk tengok tak nak tumpu. Caranya tengok Drama Vanilla Coklat kat TV dan tonton 2 lagi drama secara live streaming.


Ada yang sanggup?


3 comments:

  1. awak dokumentari lisa dan yusry part II ada x?dah publish ke..saya tak perasan

    ReplyDelete
  2. haaha,
    eija tgk vanilla coklat jerk semalam..

    ReplyDelete
  3. salam,saya nak pinjam id tonton boleh x?dah cube daftar banyak kali tapi x boleh la..kalau boleh,emelkan kat saya bleh yangyoseob160@yahoo.com.

    ReplyDelete