Vanilla Coklat Akhir (Episod 13)


Zara Masuk Hospital?
Episod terakhir iaitu Episod 13 Drama Bersiri Vanilla Coklat akan bersiaran pada 13 hb Mac 2012 . Kebetulan kan, episdod 13 jatuh pada 13 hb?

Agaknya scene Zara masuk wad dalam gambar disebelah ni scene waktu bila ya?

Tekaan korang?

Okey la, sementara nak tunggu siaran Episod terakhir pada selasa ni, pe kata kita layan tonton Promo bagi episod terakhir ni dulu , plus gambar-gambar sekitar pengambaran bagi scene dalam episdod terakhir boleh ditengok dibawah;












6 comments:

  1. tak sabar nak tengok... tentu rindu kat vanila coklat nanti...

    ReplyDelete
  2. ye la tu vanila coklat ni untuk aku zara tu kakak aku yang sulung hang tak yah la nak tengak dalam gambar tu ada gambar adik beradikaku amir memang dah kawin dah betul-betul hampa ni gedik ja pulun bubububu.......

    ReplyDelete
  3. kahwin dengan zara pulun lelele bubububu

    ReplyDelete
  4. Ala janganlah habiskan cerita vanila coklat tu biar la sampai episod 23 ke 33 ke a bolehlah nanti rindu kat vanila coklat

    ReplyDelete
  5. Haraplah ada vanilla coklat the movie sebab romantic gile...and amr is handsome and comel and zara cantik and comel.janganlah habiskan ceritanya....buatlah sampai diaorang dapat baby.mesti best.....

    ReplyDelete