Astro : Percuma 130 Chanel untuk 10 hari


Bermula 12:01AM hari Jumaat 27 April 2012 hingga 11:59PM Hari  ahad, 6 May 2012 astro beri peluang kepada pelanggannya untuk menonton 130 ch secara percuma.

Maksudnya chanel yang korang tak subscribe pun korang boleh tengok juga sepanjang tempoh sepuluh hari ni.

Tawaran tonton 130 ch secara percuma ni di buat sebab astro menang awards "the best of the
best brand in Malaysia" dalam pertandingan "The People’s Choice Putra Brand Awards".

Tahniah! 

Khabarnya bayaran bulanan tetap sama, tiada penolakan ataupun penambahan! 

Terima kasih pada astro sebab bagi peluang kitaorang tonton dan nilai berbaloi tak nak tambah chanel lain. 

Sebenarnya hubby ada plan nak ambil ch citra/warna so tuk 10 hari ni boleh la nak pertimbangkan berbaloi tidak nak ambil ch Citra/warna tu kan. Kalau decide nak ambil maybe akan tolak chanel lain yang dah di subscribe dan mungkin juga tambah dan  tak tolak mana-mana ch. (^_^)



5 comments:

  1. 12 malam tadi dah start tengok....wow banyaknya jenuh nak tengok kan..kan..

    ReplyDelete
  2. oo, ni yang best ni, boleh tengok Super Spontan...hihi. Biasa balik rumah mil baru dpt tgk...

    ReplyDelete
  3. kat rumah saya x de astro.. x merasalah tgk channel percuma..:)

    ReplyDelete
  4. jom tgk.......hehehehe
    maaflah jarang boleh komen...sebab u punya blog dah kena block dah kat office saya...macam blog ben jugak...hehehe

    ReplyDelete