Boboiboy musim ke-2 (27 Mei 2012)


Siri Animasi Boboiboy untuk musim ke-2 akan bermula akhir mei ini. Tak sabar nak tontotn..hihihi

Ni anak yang terlebih excited atau mamanya yg tak sabar nak tengok eik?

Ya la mana mamanya tak excited, letih jugak tau asyik duk layan anak-anak tengok ulangan yang sama je. Bila dah ada musim terbaru nanti tak la bosan sangat nak teman budak-budak ni menontonnya (^_-)

Mengikut dari sumber FB page BoBoiBoy, Kartun Bersiri Boboiboy bagi musim ke-2 akan mula bersiaran pada 27 mei 2012 (ahad) pada jam 7.00 malam.

Untuk musim ke-2 ni akan muncul beberapa watak baru disamping watak lama seperti Atok, Yin, Yaya & Gopal .


Jika Boboiboy musim pertama jalan cerita lebih berkisar sepanjang percutian sempena cuti persekolahan Boboiboy di kawasan tempat tinggal Atoknya. Untuk musim kedua ini pula, Kartun Bersiri Boboiboy akan lebih tertumpu kepada suasana persekolahan di Sekolah Rendah Pulau Rintis.

Gambaran watak dalam Siri Animasi Boboiboy untuk musim ke-2 seperti dibawah:


Video Promo Boboiboy musim ke-2





Episod tang sudah disiarkan di tv3


7 comments:

  1. My youngest boy suka bangat boboiboy ni... Terbaekkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sangat suka dengan boboiboy petir

      Delete
  2. boboi boy kembali lagi :D wah, msti lebih super lepas ni :D

    ReplyDelete
  3. waduh.. musim kedua.. ni yang tak tahan nak gelak besar lagi nih.. tapi takkan lawan antu kot kali nih... kena la lawan Adudu lagi baru best.. hihihi

    ReplyDelete
  4. i like boboiboy

    ReplyDelete
  5. setiap hari ahad ke?

    ReplyDelete
  6. I love boboiboy

    ReplyDelete