Jom ke Pesta Buku Antarabangsa 2012 di PWTC


Korang tak de plan nak ke pesta buku ni ke?

Kitaorang ikut perancangan asal memang nak pergi . Plannya nak pergi hari sabtu 28hb April tapi terlupa la pulak sabtu tu ada BERSIH 3.0 kan.  Mesti jalan sesak kan.

Nak pergi hari ahad rasanya mesti lagi ramai.

Hmmm macam nak kena cancel je trip ke KL hujung minggu ni!!!!

Lagi pulak Safiyya dan Rifqi baru je baik demam. Even diaorang dah sihat , masih tetap kena fikirkan semula keputusan sama ada nak pergi atau tidak.



2 comments:

  1. Saya teringin nak pegi...cuma bila ada baby ni, saya & wife jadi malas nak pergi ke tempat yg perlu bersesak sesak macam ni

    ReplyDelete