ME Tertinggi dan cashout kali ke-3


Alhamdulillah Rezeki berblog! Thank Nuffnang !

Hari ni dah selamat tekan butang cash out. Cash out untuk kali ke-3. Syukur dalam pada berblog untuk suka suki, dapat  sedikit imbuhan seperti ni, okey la kan.

Cerita tentang cash out pertama boleh baca di entry "Syukur merasa jugak". Cerita cash out kali ke-2 tiada entry cuma pernah buat entry tentang ME tertinggi sahaja di entry  "Jumlah Metered Earning Tertinggi : Entry Wordless Wednesday".  Tapi rekod ME tu dah tak jadi rekod ME tertinggi dah.

Kali ni rekod yg tercatat untuk ME tertinggi


Sekarang memang tak ada BE langsung dah. Mungkin giliran orang lain pula , ya la kan kita ni bukan blogger "kesayangan" Nuffnang yang sentiasa diberi BE. Bila dah namanya tergolong dalam blogger biasa-biasa ni tunggu giliran la tuk pusingan diberi BE semula.

Cuma satu tips sahaja bagi yang BE tengah running kat blog. kalau nak amount BE tu naik banyak kena rajin update blog dan tarik trafik ke blog. Lagi banyak trafik masuk ke blog lagi banyak amount BE tu akan naik. Pendek kata nak lebih , usaha pun kena lebih la jugak kan..


Nota Jejari : Pegang pada kata-kata "Man jadda wa jadda..Wa Man Zara’a Hasoda..."

6 comments:

  1. Jelesnya ana...tak pernah lagi dapat ME banyak macam tu..sharelah tips...

    ReplyDelete
  2. wah.. lumayan seyyy..
    aku pun dah takde BE.BE sebelum ni dlm 60++ dah ME.. tak sampai target aku nk ngamkan 100.

    ReplyDelete
  3. puyyyyoooo!!!!
    manyaknyer!!!

    btw, tahniah yer..
    mintak separuh, hehehhe.. ;-p

    ReplyDelete
  4. waahhh.. dah cast out dah~ tahniah~

    ReplyDelete