Tukar Code iklan nuffnang yang baru


Dari pagi tadi tak buka laptop lepas publish entry"Terpengaruh dengan cerita kartun ?" . Buka laptop terus check email, tengok ada email dari Nuffnang.

Biasa malas nak layan, tapi kali ni sebab ada perkataan "important" buka kan juga la. Rupanya email pemberitahuan tentang penukaran code iklan nuffnang yang baru.

Khabarnya code yang baru ni kurang sikit effect kat loading blog. Tah la sejauh mana kebenarannya. Saya dah tukar, tapi tak sure beza atau tidak loading sekarang dengan yang sebelum ni, sebab blog ni  rasanya memang tak berat dan internet kat rumah ni pun okey je speednya. Jadinya tak berapa perasan perubahannya tu.

Korang ada rasa perubahan tak kat loading blog ni?

Beza code yang lama dengan code yang baru ni ialah code terbaru ni lebih panjang sikit dari code sebelumnya.

Actullay nuffnang tak paksa pun kita nak tukar atau tidak, terpulang kat kita sama ada nak tukar code iklan dengan code yang terbaru ni atau pun tidak. Sekirannya korang nak tukar boleh ke link di bawah:


5 comments:

  1. oo kena tukar code ke? Tak perasan email masuk sebenarya...:)

    ReplyDelete
  2. ooo..mcm biasa je tgok iklan disini..mungkin speed internet sy laju jgak kot..hehe

    ReplyDelete