Love Rain !


Tertengok kat ch 391 hari tu, then terus google cari . Tonton online lagi cepat dari nak tunggu episod demi episod kat TV kan?

Bila dah namanya start layan tengok tu, mula la nk marathon menengoknya. Tapi sedar diri ada anak ada banyak perkara nk diuruskan.

Kebetulan minggu ni hubby busy dengan "Kejohanan Bola Baling MSS Pahang" dari pagi sampai malam start hari selasa sampai sabtu, so tak de la rasa bersalah sangat nak hadap drama korea ni (^_^)

Actually dah lama tak layan drama korea sebab virus ni la, virus bila dah start tengok mesti nak tengok sampai habis. Sebab tu malas nak termula tengok mana-mana drama korea.

Dah tu pulak boleh tonton secara online lagi la tak nk lepaskan peluang menengoknya.

Korang pulak, minat tak layan drama Korea?

2 comments:

  1. minat tu memang minat. tapi mengenangkan masa takde, da lama aida korban kan citer-citer episod ni :) hi hi...

    ReplyDelete
  2. minat jugak heehee..better korea dr citer indon yg mengarut2 hehee

    ReplyDelete