Taip "ZERG RUSH" di google search & lihat hasilnya


Apa ke benda ZERG RUSH ni ?

Itu persoalan pertama yang berlegar di fikiran saya bila first time melihat perkataan "ZERG RUSH" . Cam biasa bila tak tahu satu-satu perkataan atau terms, harus la tanya pakcik GOOGLE.

First time terus type perkataan "ZERG RUSH" (seperti dalam gambar kat sebelah)

Then terkejut pesal lak la keluar O merah then serach result macam kena makan , semakin hilang cam dalam gambar dibawah ni:





WHAT IS "ZERG RUSH" ?


Dek kerana nak tahu juga apa kebendanya "ZERG RUSH" search guna keywords "what is ZERG RUSH". Jawapan yang dijumpai seperti dibawah:

It's an online gaming term originating from the game "Starcraft" and "the 'Zerg' race is notoriously known for its ability to mass-produce offensive units within a short time frame, thus allowing the player to overpower the opponent by sheer number," according to Know Your Meme.

Oooo game rupanya "ZERG RUSH" ni.

'Typing "Zerg rush," into Google creates an army of Zerg-like Google-Os that destroy your precious search results. You can click the little Os to destroy them before they eat away at all of your googling. I feel sorry for anyone who is legitimately trying to find out more information about what a Zerg rush is today. You may have to hit up Bing.com if that is the case.' by gameinformer.com

Patut la siap ada paparan jumlah score kat page search result untuk perkataan "ZERG RUSH". Score tu juga boleh dikongsi di Google+.



Pada yang blur-blur lagi tentang ZERG RUSH ni boleh tengok video youtube kat bawah ni:








Nota Jejari : Sambil guna google search boleh main game, tu pun kalau pandai la kan (^_-)

No comments:

Post a Comment