KFC Flaming Crunch : Dah cuba?


Pedas pada Hot & Spicy kan?

Pada yang dah cuba tu camna korang suka tak ngan menu baru dari KFC ni?

Petang tadi kitaorang sempat la merasa KFC Flaming Crunch. Hubby letak je plate tu kat atas meja terus terkejut sebab tengok rupannya yang agak kurang menarik. Maybe time kitaorang datang tu, ayam nya sebegitu rupa kot, nampak sedikit gelap.

Masuk je ke mulut, first komen dari hubby pedas! Memang sedikit pedas dari hot & spicy. Pada kami, kami lebih suka Hot & Spicy (^_^).

Berkaitan dengan harga pulak , ramai yang komplen tentang harganya yang agak mahal, plus penambahan RM0.20 untuk setiap penambahan ayam. Saya sendiri pun tak sure jugak tentang ni, sebab tadi hubby yang beli, lagi pun  dia tak de komen apa-apa tentang harga cuma dia cakap mahal sikit dari Hot & Spicy je (-_-)

Pada yang nak try dan nak berjimat sedikit boleh beli pada harga 50% diskaun untuk pembelian set kedua menu ala carte Flaming Crunch Snack Plate (12-3PM) dan juga 50% diskaun untuk pembelian Flaming Crunch Dinner Plate (6-9PM) (syarat ada pembelian set snack plate atau Dinner Plate combo sekali) .

3 comments:

  1. belum pernah cuba sis,sedapnya,nana suke je pedas2 ni,hee:)

    ReplyDelete
  2. suka yg original jer setakat ni...yg tomyam ke spicy ke...semua takleh terima..

    ReplyDelete