Samsung Galaxy S III : Cam best je!


Bila handphone buat hal, mula la timbul keinginan nak pakai handphone baru. Tapi kadar diri tak bekerja so, selagi boleh digunakan pakai je la handphone yang ada.

Lagi pun tak terdesak sangat, sebab ada 2 handphone tuk 2 nombor telefon. satu buat hal masih ada satu lagi yang boleh berfungsi. Tambahan pulak handphone yang bermasalah tu cuma buat hal sekali sekala sahaja.

Tapi kalau ditanya nak tukar handphone apa, jawapannya saya teringin nak cuba smartphone jenama Samsung. Dapat Samsung galaxy S III ni pun best jugakkan (^_^)

Selain Samsung teringin nak try iphone tak pun HTC. Selain 3 jenama ni kurang berminat nak try yang lain. Nokia?

Hmmmm dah try smartphone jenama Nokia (C7), tapi tu la asyik buat hal je, sampai malas dah nak on. Nasib baik handphone jenama Sony Erickson still memberikan khidmat yang terbaik even dah dicampak oleh Ainul berulang kali.

Samsung Galaxy S III (Design For Humans)

 Ciri-ciri telefon Samsung Galaxy S III :




4 comments:

  1. samsung phone mmg best kan..hehe

    ReplyDelete
  2. Love Julie Cookies? Tell about it in Your #blog now and win cash up to rm700!! ;] more info: http://mohdzulkarnain.says.com/recommendations/julies-blog-2

    ReplyDelete
  3. nice sIII ni. tapi nipis!!!
    aida & husben kolot skit. kami tak brape excited nak membeli smart phone ni. lagipun, duit bukan nyer byk sgt pun hi hi hi... husben aida still pakai phone nokia yg camera nyer 2 mp. ntah pe ntah nama phone tu. nokia c6 dia aida yg pakai, setelah sony ericson aida kong 100%.

    ReplyDelete
  4. amie pun teringin gak..!! huhu

    ReplyDelete