mcD Chicken Foldover : Beli 1 Percuma 1


Korang peminat mcD Chicken Foldover ?

Kalau ya, boleh la serbu mcD dari 12 hingga 25 Julai 2012 ni untuk dapatkan percuma 1 mcD Chicken Foldover dengan pembelian 1 Chicken Foldover ala carte.

Nanti dah start puasa mungkin fast food bukan la pilihan bagus untuk berbuka kan. So sekarang la masanya (^_^)

Hmmm ada ke yang nak pulun makan fast food sebelum  start berpuasa ramadhan nanti, ya la mana tahu ada yang dah berhajat nak say no no pada fast food sepanjang bulan puasa. Ada ke ?

Saya ?

Berhajat juga la makan tapi bukan nak pulun makan. Sekadar nak bawa anak-anak je.

Tapi mcD tak da dalam senarai pertimbangan pun, sebabnya kalau nak makan mcD nak kena travel agak jauh jugak, Jengka dengan Mentakab boleh tahan jugak jaraknya.

Oh ya sebelum terlupa pada yang nak dapatkan kupon percuma "mcD Chicken Foldover : Beli 1 Percuma 1" boleh dapat kan di link kat bawah ni :


Ada dua pilihan sama ada nak print kupon tersebut atau sekadar tunjuk dari handphone sahaja. more details boleh rujuk di sini



3 comments:

  1. Koi tak reti lalu nok ngorder fast food gini.

    ReplyDelete
  2. bestnyeee....sy memang dah jatuh hati dgn foldover ni :)

    ReplyDelete
  3. sedap ke foldover ni..tak penah lagi makan..lama gila tak makan mcD (lama yg 2-3 bulan)hahaha

    ReplyDelete