Makan..makan..makan : Banyak-banyak makan, makan apa yang sedap?




Boy A : Makan..makan..makan.. aku belanja kau hari ni

Boy B : jemput-jemput

Boy A : makan..makan.. Eh aku ada satu soalan

Boy B : apa dia

Boy A : Banyak-banyak makan, makan apa yang sedap

Boy B : Hmmm makan ikan

Boy A : Salah

Boy B : Ayam goreng?

Boy A : Lagi salah...

Boy B : McD

Boy A : Lagilah salah..

Boy B : Makana free kot..

Boy A : Haaa.. dah nak dekat la tu...

Boy B : Habis Apa dia ?

Boy A : Curi-curi makan time bulan puasa !

Boy B : Uhuk..Uhuk..

Boy A : hahahhaa hahaha hadoi

Boy B : Diam diam diam, Jawi dengar nanti kena tangkap kang..

Boy A : alah tak de lah... Ha makan... makan... makan....



Boy A : Ei! aku ada satu soalan lagi la kat kau..

Boy B : Soalan apa Lagi

Boy A : Banyak-banyak kereta, kereta apa yang best?

Boy B : Malas la aku layan kau..

Boy A : Alah..jawablah, aku tanya ni..

Boy B : Mercedes Kot ?

Boy A : Salah...

Boy B : Alfa ke?

Boy A : salah..

Boy B : Habis kereta apa?

Boy A : Kereta yang kita naik ni lah.. KERETA JENAZAH! hahahaha

Boy B : Ada aku tuam muka kau kang..


Nota Jejari : ish tak malu sungguh, duk dalam kereta tu pun sempat buat lawak lagi?


6 comments:

  1. hehe..memang dasar muka tak malu..rasanya next time kalau dapat tangkap diorang ni patut kapankan semayangkan je terus..tak insaf2..

    ReplyDelete
  2. salam Ana..k.atie trgelak sungguh baca dailog 2 org sahabat sejati tu,..sama2 diusung dlm van jenazah.hikhik

    Slmt menjalani ibah puasa Ana..

    ReplyDelete
  3. makan free, di bulan puasa, time org lain berpuasa...paling sedapppp kot utk depa..hahaha

    ReplyDelete
  4. Buat lagi.kan dah mendapat.Tu baru dunia de....

    ReplyDelete