Kaedah nak nampak tak tidur walau tgh lelap mata.


Ada yang teringin nak cuba?

Kurang cerdik sikit la kan, kalau guna kaedah ni waktu tengah mesyuarat atau dalam kelas. Boleh nampak mata tu mata menipu kan.

Ke ada yang hampir tertipu dengan mata palsu tu?

Macam-macam produk dah orang cipta kan. Kekadang bodo-bodo je produk yang diaorang cipta tu, tapi still ada juga orang yang berminat.

Kalau pakai sleep safe tape ni, boleh menang pertandingan lawan mata siapa paling lama tak berkelip kan? dengan syarat lawan dengan kucing la kan, kalau dengan makhluk yang bernama manusia , mudah je diaorang nak trace mata tu mata palsu kan?


6 comments:

  1. ahahaha..bebudak sekolah dulu tampal ngan kertas je..sahih2 kantoi :P

    ReplyDelete
  2. nak try gak kat ofis nanti hahahah.... lawak le..

    ReplyDelete
  3. macam2 ciptaan yang pelik2 skrg neh..:)

    ReplyDelete
  4. Takut pencuri kala dah gini gayenye...

    ReplyDelete
  5. kalau dah bertongkat dagu tu, mmg org tau la mata tu tak betul.. nak pulak kalau berdengkur.. haha

    ReplyDelete
  6. haha...ada juga benda 'alah' ni ye? Kat mana jual tu? nak beli jugalah hihi

    ReplyDelete