semua Channels astro free sampai bila ya?


Sabtu baru ni, terkejut juga bila tertekan channel kartun dapat, then tukar channel sukan pun dapat juga. ya la kitaorang baru je buang channel sukan dan kartun tu, pelik juga la kan tetiba boleh dapat semula.

Sebab tiada pengumuman rasmi dari astro seperti awal tahun hari tu (Astro : Percuma 130 Chanel untuk 10 hari), kitaorang pun merajinkan diri call astro. Jawapan dari pihak astro, katanya astro tgh upgrade system. Bila tengok kat FB astro, ada yg inform kata setakat hari ahad malam je. Tapi sampai ke hari ni pun still boleh tgk semua channel jugak lagi. Sesiapa yang ada astro tu, korang pun samakan, masih dapat semua channel free?

Dari satu sudut untung la boleh tengok semua channelkan, tapi sudut yg lain kat rumah ni, kartun je la yg jadi pilihannya. Harapnya astro bagi tengok semua channel free ni tiada caj tersembunyi la eik.......



5 comments:

  1. katanya sampai tgh malam ni je.tapi tak tau ler kebenarannya

    ReplyDelete
  2. ye ke ...cuba lah lama sikit...:(

    ReplyDelete
  3. erkk..tak guna astro..kalau takde piring astro tak dapat la kan channel free tu.. haha..

    ReplyDelete
  4. mmg astro bagi free sampai 25hb(hari ini) katanya

    ReplyDelete
  5. kata member opis sabtu/ahad aja (2 hr)...
    masih bole nonton lagi ke...

    ReplyDelete