Ambil tahu bila hari gaji (2013)


Kaching....$$$$

Bulan ni (November) orang-orang gomen dapat gaji awal yang amat. Hari ni (6 November) khabarnya hari gaji bagi kakitangan awam sebab next week deepavali.

Tahun depan pulak untuk bulan Oktober gaji akan keluar awal disebabkan Raya Aidiladha jatuh pada pertengahan bulan oktober. Bulan-bulan lain cam biasa akhir bulan melainkan bulan Disember sebab krimas so, memang hari gaji di awalkan.

Sumber : ibumifzal.com
Actually tak de kaitan pun ngan saya, cuma saje ambil tahu sebab hubby kan orang "gomen". So sikit-sikit tu perlu la ambil tahu.

6 comments:

  1. tu le pasal... ni date gaji org gomen.. saya ni pekerja swasta seronok tengok gaji yg dpt awal taim raya

    ReplyDelete
  2. kty pun suka je tgk org gomen gaji awal..walupun x de kaitan.

    ReplyDelete
  3. wak pon sukak time gaji jugakkk. ehhhee

    ReplyDelete
  4. kami dah gaji awal even kami cuna semi gov
    huhuhuh

    ReplyDelete
  5. hari gaji la biasanya pekerja tunggu. kalo awal sikit bgus juga especially masa2 utk masa2 memerlukan duit.

    ReplyDelete