Trending " Listen" dan "Let me speak"


Memang betul-betul jadi trending perkataan "listen" hari ni, rata-rata kat FB ambil kesempatan gunakan perkataan listen dalam status diaorang, tak kira la status yang memang direct tentang isu listen , listen, listen atau pun status peribadi yang sengaja dimasukkan perkataan listen mahupun perkataan let me speak.

FB page berkaitan hal ni pun tetiba tumbuh bak cendawan:
  • Sharifah Zohra Jabeen sila minta maaf kepada mahasiswa
  • We want Sharifah Zohra Jabeen make a public apology to Miss Bavani
  • We Are All Bawani
  • Listen Listen Listen Listen Listen Listen
  • Pusat Aduan Haiwan 1 Malaysia - PAH1M

Troll tentang isu ni jangan cakap la, berlambak-lambak , gambar pun banyak yang diedit dan diletak dialog listen:


Parodi pun ada jugak:


Agaknya  "pelawak" pun nanti akan selitkan "listen, listen, listen" ni jugak time buat persembahan, Mungkin!



3 comments:

  1. saya ada tgk video tu....
    mmg kat fb org sibuk ngn status listen....
    mmg tak patut dia buat bavani cam tu. sungguh kurang sopan.

    ReplyDelete
  2. tp gambar budak kat atas tu memang lawakkkk...kih kih kih

    ReplyDelete