Lagu dalam Setia Hujung Nyawa


Mana-mana lagu yang dipilih untuk dijadikan lagu latar atau lagu tema sesebuah drama ada potensi untuk menjadi hits ( jika lagu tersebut masih baru atau kurang dikenali).

Bukan tu sahaja , jika lagu yang dipilih melatari mana-mana babak bersesuaian dengan mood untuk babak tersebut, ianya akan  menambahkan lagi mood penonton untuk terus menonton.

Bagi Drama Bersiri Setia Hujung Nyawa, antara lagu yang terpilih sebagai lagu tema dan melatari babak - babak tertentu ialah:
  1.  Lagu Ada Mu Nyanyian Najwa Latiff
  2.  Lagu Maafkan Aku Nyanyian Last Minute
  3.  Lagu Mata Hati Nyanyian Nubhan
  4.  Lagu Sastera Si Kupu-Kupu Nyanyian Mimie Haris


Lagu Setia Hujung Nyawa Nyanyian Fiq & Gjie



Lirik Lagu Setia Hujung Nyawa

Aku tak bisa menidakkan rasa cinta
Meski ku tak bisa melupakan salah mu
resah hatiku
Maafkan diriku
Melukakan mu


Cinta jangan engkau pergi
Jauh dari diri ku lagi
Sesunguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa

Bila tersedar betapa tulus cintamu
biar apa pun yang menghalangnya
tak kan pernah bisa
dari diriku
menjaga cinta mu
tuhan tolonglah aku
satukan aku dan dirinya selamanya


maafkan diriku
melukakan mu
cinta jangan engkau pergi jauh
dari diriku lagi

sesungguhnya cinta kita setia ke hujung
nyawa
cinta ku tetap di sini
takkkan pernah jauh dari mu
oooooo

OST Setia Hujung Nyawa : Maafkan Aku Nyanyian Last Minute




32 comments:

  1. suke lagu adamu najwa latif..lirik menyentuh hati

    ReplyDelete
  2. Emag bagus bah aku suka sangat cerita dn lagunya

    ReplyDelete
    Replies
    1. cerita nya aku terharu lihat el dimarahi zain aku gak sangup nti aku turut sedih

      Delete
  3. salam, ada lagu baru la skrg..tp xtau tajuk apa..siapa yang tau leh kongsi tak...tq

    ReplyDelete
  4. taw x lagu ni
    "Aku tak bisa menidakkan rasa cinta
    Meski ku tak bisa melupakan selalu
    Resah hatiku
    Maafkan diriku
    Melukakanmu
    Cinta jangan engkau pergi
    Jauh dari diri ku lagi
    Sesungguhnya cinta kita
    Setia hingga hujung nyawa

    sape nyanyi dan tajuk ape ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun cari lagu ni.tp x jumpe.sape2 leh kasi info??

      Delete
    2. download lagu SETIA HUJUNG NYAWA by FIQ MENTOR & GJIE : http://www.4shared.com/get/EJ1W_m1E/setia_hujung_nyawa.html

      Delete
  5. lagu ni ad sejak part dorg nikah lg.tp smpai skrg sy cari x jumpa2.anyone yg tw mohon share

    ReplyDelete
  6. sma la.. hhu.. pa tjuk lgunya yah? cr d google pn xda,d youtube pn xda.. huhh..

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. mcm mana nak download lagu maafkan aku ni best giler la...

    ReplyDelete
  10. setia hujung nyawa - fiq mentor n gjie (lagu ni belum release lagi)

    ReplyDelete
  11. mmg pdan laa cri tk jumpe....tpi mmg best lagu setia hujung nyawa...

    ReplyDelete
  12. patotla ble nk download lagu 2 xd,, best sgt2 lagu setia hujung nyawa...

    ReplyDelete
  13. Eh bukan lg black ke tu...ooo salah lah sy

    ReplyDelete
  14. Chord gitar untuk lagu setia hujung nyawa :D

    http://azrinkassim.blogspot.com/2013/02/fiq-ft-gjie-setia-hujung-nyawa-ost.html

    Please follow my blog

    ReplyDelete
  15. Suke lagu ni..rindu dgn watak zain hakimi n ersalina..

    ReplyDelete
  16. best gile......terutama sekali lagunya

    ReplyDelete
  17. cite ni la yg paling ak suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun suka lagu ni (^^^)

      Delete
  18. aku pun suka lagu ni

    ReplyDelete