Setia Hujung Nyawa episod 21, 22, 23 & 24


Dah puas dengan adegan sedih bercampur geram dengan hubungan L dan Zain?

Pastinya ramai yang tak sabar untuk tonton episod minggu ke-6 ni kan?

Terutama babak last dalam episod 20 baru ni, Zain ternampak Hady berdiri di luar pagar rumahnya sedang berbual dengan L. Dan pastinya ramai yang tak sabar nak tahu apa kesinambungan dari babak tersebut kan?

Sedikit makluman untuk korang peminat setia drama bersiri Setia Hujung Nyawa , minggu ni akan ada babak happy + sweeet dalam hubungan L dan Zain. Kiranya L dan Zain akan berbaik semula sebelum Zain koma (minggu terakhir nanti).

Sedikit dialog untuk episod minggu ini ,episod ke berapa tu kena tonton sendiri la ya....

Zain :: Kau pun apa kurangnya.. layan aku macam..
El :: Macam apa?? Abg bagitau El.. abg nak El layan abg macam mana lagi?? Cakap lah..! Tak cukup lagi ke apa yang abg dah buat pada El selama ni..!

Zain :: Kalau ambik orang gaji, dah tentu2 aku kena bayar.. kalau engkau nie free je..
El :: Sape ajar abg layan isteri macam orang gaji..! Orang gaji ni pun nak kena bayar..! Nak kena ada permit lah~!!!


Zain :: El.. kalau abg nak El berubah macam dulu.. El boleh buat tak? Abg sanggup bagi El seguni emas permata..

El :: Saya tak perlukan semua tu.. Selama ni saya cuma perlukan sesuap kasih sayang awak.. Pernah awak bagi?


Seperti biasa Sinopsis untuk setiap episod di minggu ke 6 akan diupdate secara berperingkat. Bagi yang ingin mengetahui sinopsis episod 1-20, linknya ada di akhir entry ni ya!


Sinopsis Episod 21

Dalam pada zain berhajat untuk menerima L seadanya, hady pula berusaha mematahkan keinginan Zain dengan bermacam hasutan



Sinopsis Episod 22


Hady bawa Erlisa ke rumah Zain.



Sinopsis Episod 23

L membawa diri ke rumah Zehra selepas dia ternampak Zain dan Eliza berduaan.



Sinopsis Episod 24

Baru sahaja L dan Zain berbaik semula, Zain kemalangan dan koma.





37 comments:

  1. xsbr nk tgk cite last camner.... L DAN ZAIN... SWEET COUPLE

    ReplyDelete
  2. TAK SABARNYA NAK TENGOK CITE NI.

    ReplyDelete
  3. Lincah sikit upload!

    ReplyDelete
  4. Hello berbual dengan batu kepe!

    ReplyDelete
  5. Baik ah kakak! Makaseh iya!

    ReplyDelete
  6. tolonglah bersyukur sikit...kire baiklah kakak nie nak tolong upload..nak cepat...tgk sendiri lah kat tb..adoii marah2 pulak..
    bersyukur sikit!

    ReplyDelete
  7. tau xpe... klu pandai sgt buat sendiri jgn tunggu org laen upload

    ReplyDelete
  8. arr !! GILA AR !!!! best sgt ada UPLOADER mcm nih !! hahaha

    ReplyDelete
  9. Doctor suria ni macam misteri je.. ke camner?

    ReplyDelete
  10. salam awak... thanks ya sbb upload citer nehhh.. love u so much... hehehe... x saba tgu last epiiiiii... :D

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. betul tu orang dah uploader pun kira bersyukur tu....drp tengok dekat tv3 macam sampah aja.....iklan berjela-jela sampai hilang mood nak tengok...lain kali jangan bagi lagi pada tv3 siar apa aja cerita....dari cerita tu sedap hilang mood nak tengok banyak sangat iklan.....lingkoplah tv3....

    ReplyDelete
  13. best la cite ni..

    ReplyDelete
  14. alamak "TER" tidoq plak ptg td...upload cpt... ^__^"

    ReplyDelete
  15. cite ni best tp asek maen tarik tali je..
    penat,,

    ReplyDelete
  16. eee...tak guna punya hady ngan ikram..takda kje len ke nak menyibuk hal umah tangga org...

    ReplyDelete
  17. Berapa episod semuanya?

    ReplyDelete
  18. tak sabar nak tengok happy ending...tak sabar juga nak tengok apa akan jadi pada erliza dan hady..benci betul dengan 2 orang tu..best giler cerita ni...tengok sekali dalam tv tak puas,mesti nak tengok berkali-kali..terima kasih banyak-banyak pada anamarzaBlog.Com sebab upload cerita ni..so sweet zain dan L..

    ReplyDelete
  19. menyampah betul dengan si hadi tu, kata je kawan baik tp, kawan makan kawan :P

    ReplyDelete
  20. best, citer ni, sebijik cam novel ke ada ubah skit2?

    ReplyDelete
  21. Bila tengok si hady tu teringat best aku masa sekolah. dia syok kat awek aku dan racun aku cukup2. aku putus pasal tuba dia. ada juga manusia macam hadi. tapi alhamdullillah kawan ikhlas dan kahwin dgn bekas awek aku. lol.

    ReplyDelete
  22. Kesian l dan zain baru nak rasa kebahagia. Dah sedih semula......berilah kegembiraan pd mereka:-)

    ReplyDelete
  23. Lamanya nak tunggu hari isnin...tak sabar nak tahu kesudahannya...apa-apa pun TAHNIAH pada semua warga kerja SUHAN MOVIES sebab hasilkan cerita SETIA HUJUNG NYAWA yang best giler ni...

    ReplyDelete
  24. citer ni best..hari2 rebut remote ngan adik2 semata2 nk tgk citer ni...walaupun dh ade novel dier:-) kesian L

    ReplyDelete
  25. Last cite happy ending...Dua2 ada pengalaman main dgn orang lain...elok la tu.

    ReplyDelete
  26. nak tanya sikit ni . macam mana kita nak download setiap episod setia hujung nyawa ye ?

    ReplyDelete
  27. Kelaka la cite ni..asal ade pape jd je mesti siap ade bukti segale
    Ntah sape2 la ambk Gmbr hadi nk try L dlm episod 25
    padahal xde sape kot Mase 2
    Kdg2 rse Byk xlogik gk cite ni

    ReplyDelete
  28. Mana LAST EPISODE! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  29. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete