Dapat RM50 signup bonus dari Exabytes Angel Affiliate Program


Jom daftar Exabytes Angel Affiliate Program...Boleh dapat RM 50.

Bagaimana nak daftar?

Klik sahaja banner kat sebelah ni, nanti korang akan  dibawa ke laman utama website exabytes, kemudian korang scroll ke bahagian bawah sekali dan cari perkataan affiliate program. Klik sahaja kat perkataan "affiliate program" tu ya.

Nanti bila dah sampai ke page Angel Affiliate Program tu pepandai korang la sama ada nak study dulu maklumat berkaitan program affiliate ni atau terus nak daftar.

Untuk makluman korang tiada syarat khusus untuk mendaftar dan sesiapa sahaja boleh mendaftar untuk sertai program Angel Affiliate dari Exabytes ni.

So pada yang rajin nak join , cuba la mana tahu ada rezeki korang kat program ni pula...

3 comments:

  1. exabyte ni bukan ada minimum requirement utk kita punya uv eh ana.. uv saya ciput.. boleh gak ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uv saya pn ciput. jgn risau. join jer dulu.

      Delete