VeryLawa : Koleksi Trend Terkini !


Minat Shopping?

If korang yang sedang membaca entry ni merupakan seorang perempuan dan amat sukakan fesyen/trend terkini tak kira la samada blouse , dress, skirt or yang sewaktu dengannya, pastinya korang akan teruja untuk ber"shopping online" lepas ni.

Kenapa saya kata korang akan teruja?

Sebabnya kali ni saya nak kongsi satu blogshop yang mana koleksi busana yang dijual mampu menambat hati korang.

Blogshop VeryLawa


Seperti namanya, busana yang di jual juga cukup cantik, trendy, terkini dan mampu milik., dimana harga yang ditawarkan amat-amat berpatutan iaitu dari serendah RM 25 hingga RM 90. Bagi koleksi PREMIUM pula harga bermula dari RM 100 - RM 220 tetapi ia memang berbaloi-baloi dengan kualiti produk yang dihasilkan.

Antara Koleksi busana yang terdapat di Blogshop VeryLawa:
1. Ready To Go Set
2. Skirts
3. Top/Blouse wanita
4. Palazo
5. Maxi Dress
6. Cardigan
7. Tribal Modern Kurung Top
8. Tudung
9. Preloved item (hanya terdapat di akaun Instagram)

Untuk makluman korang, Ready To Go Set ialah set pakaian yang telah disuai padan oleh pihak VeryLawa samaada padanan SKIRT bersama TOP yg sesuai, dress bersama cardigan yg sesuai (if dress is sleeveless type) dan sebagainya. Contoh MOMO LULU SET dan FISTAIL PEPLUM yang dipadankan dengan PEACOCK SKIRT yang menjadi rebutan ramai pelanggannya.

Kat bawah ni antara koleksi busana yang terdapat di VeryLawa:




Menarik kan koleksi dari VeryLawa?

So pada yang berminat, boleh terjah dan shopping di VeryLawa di link:

BLOG http://verylawa.blogspot.com
INSTAGRAM : @yuyuaziz or hashtag #verylawa (kebiasaannya pihak VeryLawa akan update dekat instagram terlebih dahulu then baru update dekat blog or fb)

Note: PROMOSI istimewa untuk BLOGGER sahaja, diskaun 10% (dari harga biasa) untuk sebarang pembelian item pada 7-8 Februari 2013. Istimewa hanya untuk customer yang ada blog sahaja (nanti masa place order mesti letak link blog)


Selamat Bershopping!!!

2 comments:

  1. wwwahhhh..bagus la, ada discount utk bloggers

    ReplyDelete
  2. selalu jugak tengk2 baju kat sini. cantik

    ReplyDelete