Pelakon Utama Suami Aku Ustaz


Jika diawal pengumuman novel Suami Aku Ustaz akan difilemkan, umum sedia maklum watak Ustaz Hafiz akan dilakonkan oleh Adi Putra ( Rujuk entry "Novel Suami Aku Ustaz bakal Difilemkan"), cuma waktu tu siapa yang akan memegang watak Alisa masih belum diputuskan lagi.

Hari ni (27 mac 2013) sewaktu soft launch atau majlis pelancaran pengambaran bagi Filem Suami Aku Ustaz, Adi Putra selaku pengarah bagi filem ini telah mengumumkan watak wanita Utama iaitu watak Alisa akan dilakonkan oleh Nora Danish.

Bergandingan sekali lagi di layar perak selepas Filem  " Aku Terima Nikahnya"

Korang rasakan masih sesuai tak Nora Danish membawakan watak budak sekolah menengah?

Bagi yang belum pernah membaca novel Suami Aku Ustaz, boleh baca sinopsis ringkas di entry "Novel Suami Aku Ustaz bakal Difilemkan"

11 comments:

  1. kasikla adik beradik senrose tu ker....elfira loy ker....ND walaupun comel, tp byk sgt kontroversi lately...naik meluat pulak

    ReplyDelete
  2. Nora Danish sesuai watak budak sekolah sebab dia comel dan kebudak-budakan...dia & adi putra memang sesuai bergandingan...nak cari novel tu la...

    ReplyDelete
  3. AP n ND mmg sesuai...sweet sangat2

    ReplyDelete
  4. Memang sesuai. Keserasian mereka will make this filn kaaboommm

    ReplyDelete
  5. kalau erin malik pon sesuai jugak . nora danish macam tak berapa sesuai la .

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kot sebab nora danish lagi best!

      Delete
  6. Cerite ni kan psl bdk skola, so mcm x sesuai je ND blakon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm..ND sbenarnye sesuai bwk alisa tp klau nelydia senrose lebih sesuai kut..

      Delete
  7. Crite ni kan psl bdk skola so ND cam x sesuai je..

    ReplyDelete
  8. Saya dah baca novel ni..watak Alisa dlm novel ni sgt sesuai ngan ND...sb nakal2 manja, comel, cute, rileks n kesesuaian fizikalnya ada pada ND....so pd saya ND sgt sesuai jika menjadi pasangan suami isteri bersama AP (Ustaz Hafiz seorg yang tegas, suka bergurau, romantik) dlm filem ini...sweet couple..mmg ada chemistry....semoga success

    ReplyDelete