Kek jepun dengan topping blueberry


Projek main masak-masak hari ni... membaking

Cotton Soft Japanese Cheesecake.


Actually ni bukan kali pertama buat, sebelum-sebelum ni dah pernah buat dan dah up entry pun . Kalau agak-agak ada yang nak tengok hasil Cotton Soft Japanese Cheesecake yang dibuat sebelum-sebelum ni boleh la cari kat label resipi tu ya.

Cuma bezanya, kali ni buat letak topping Blueberry


Ada yang tergoda ke dengan Cotton Soft Japanese Cheesecake ni?

Bagi yang belum pernah makan kek ni dan nak tahu sedap ke tidak kek ni boleh la cuba buat sendiri, bahan yang digunakan tak banyak mana dan cara membuatnya pun tak la susah mana...


Kalau  ada yang nak tahu apa bahan yang digunakan dan bagaimana cara membuat kek ni boleh la google resipi nya dengan keyword "Cotton Soft japanese Cheesecake" ya. Ramai dah yang cuba dan korang boleh tengok pelbagai versi topping yang digunakan. 

◕‿◕

No comments:

Post a Comment