Mee Racun : Pertama kali mencuba !


Selepas hampir 20 tahun, baru la sampai semula ke daerah Batu Pahat. Ya satu tempoh yang agak lama kan?

Nak buat macam mana, selama ni tiada kesempatan dan tidak juga mencari peluang ๐Ÿ˜Š

Kunjungan kali ni sempat la merasa Nasi Beriani Gam Batu Pahat :
Maaf tiada gambar nasi beriani gara2 sibuk layan anak makan๐Ÿ˜Š
Disebabkan cuma sehari sahaja kami disini so tak banyak tempat yang sempat kami terjah. Ya la niat asal pun sekadar nk berjumpa dengan kenalan lama yang dah bertahun tak jumpa.

Selain nasi beriani, kami berpeluang juga merasa Mee Racun. First time mendengar nama mee tersebut anak-anak semua beri respond yg sama. Siap bertanya lagi, mama kenapa nama mee tu Mee Racun? Ada racun ke?

Hihihi adat orang baru dengar menu mee sebegitu. Tapi kami tak la order Mee Racun Special yang ada diletakkan tulang gear box tu. Sebabnya dikalangan kami tiada penggemar tulang gear box. Sekadar mencuba Menu Mee Racun biasa sahaja.

Alhamdulillah... habis anak-anak makan.

InsyaAllah ada peluang akan berkunjung semula ke sini.

Nota Jejari : Cuti sekolah nak  jalan-jalan lagi....

No comments:

Post a Comment