Masih ada rezeki dari nuffnang walau jarang update blog


Memang sekarang ni mood nak update blog dah ke laut . Malasnya terasa sebab internet slow yang amat, tapi bila tengok blog ni masih lekat lagi CPUV dari Nuffnang rasa sayang la pulak.


Jumlah terkumpul sekarang kira boleh la lepas nak bayar bill telephone. Alhamdulillah ...

Terima kasih Nuffnang !!!!

Lepas ni akan cuba aktif semula la, paling tidak dapat bayar bil telephone tiap-tiap bulan pun dah kira okey kan. Kalau sebelum ni phone pakai prepaid je, tapi sejak bulan lepas dah tukar pakai postpaid kena la cari sumber untuk bayar bil.

Nota Jejari : Sesekali jengah akaun nuffnang 

No comments:

Post a Comment