Port Beli Barang baby di Kuantan


Dalam entry sebelum ni dah story perancangan nak shopping barang baby kan . So seperti yang dirancang kitaorang pergi la ke Kuantan . Actually banyak kedai yang jual khusus barang keperluan baby ni, harganya nya pun boleh tahan la jugakkan . Tapi kitaorang tak de la pergi setiap kedai.

Ada la 2 kedai yang khusus jual barang keperluan baby je yang kami terjah , sempat la grab 2 tiga barang, selebihnya beli kat Parkson je. Senang gi parkson sekali dengan beli baju anak-anak yang lain.

Okey la buat bakal-bakal ibu yang tengah tercari-cari kat mana nak shopping barang baby mungkin boleh terjah kat 2 kedai dibawah ni :

1. Twins baby

Pertama kali nampak signborad kedai ni dulu ingatkan kedai khusus untuk barangan twins je. Tapi sebnarnya tak. Saje je la datang sini sebab tengok dari luaran cam besar gabak je kedai ni, dalam kepala mesti banyak pilihan kan. actually bagi yang tinggal sekitar temerloh or Jengka tak perlu datang Kuantan pun kalau semata-mata nak ke Twins Baby ni sebabnya diaorang dah buka cawangan kat Temerloh jugak.

Bagi yang tak tahu lokasi kedai info seperti dibawah ya :

    Outlet-Kuantan Branch
    A385, Taman Seri Kuantan 111,
    Jalan Beserah,
    25300 Kuantan, Pahang Darul Makmur.
    Tel:09-568 9799 Fax:09-568 8799
    Business hour: Mon-Sun & Public Holiday 10am-9pm


Untuk Cawangan Temerloh :

    New Outlet-Temerloh,Pahang Branch
    No 12, Jalan Chengal Baru 2,
    Pusat Perniagaan chengal
    28000 Temerloh, Pahang
    Tel:016-920 7899 Fax:N/A
    Business hour: Mon-Fri 10am - 9pm, Sat,Sun & Public Holiday 10am-9pm



2. Faboulous Mom

Terjah sini sebab kat sini bukan setakat ada jual barangan keperluan baby tapi jugak barangan keperluan untuk si ibu jugak seperti baju menyusu , nursing bra, bekung dll la. tapi kalau agak-agak malas jejak kaki ke sini boleh je beli secara online di web fabulousmom.com.

Untuk info lokasi cawangan Fabulous Mom di Kuantan seperti dibawah ya:
    Kuantan Branch
    1st floor B78, Jalan Tun Ismail,
    Sri Dagangan Kuantan Business Centre,
    25000 Kuantan, Pahang
    Tel: 09-517 7710
    Business hour: Mon-Fri 10am - 8pm Daily



Nota Jejari : Tinggal sikit-sikit barang lagi nak dibeli

No comments:

Post a Comment