Mom & Baby Expo 2014 di Kuantan


Mom & Baby Expo 2014 : Malaysia's Largest Branded Mother & Baby Expo akan diadakan pada bulan 4 ni di Kuantan. Memang tak dapat nak terjah la ke expo tu, sebabnya waktu tu memang tengah tempoh berpantang dah. Tak pa la tak de peluang nak gi  kan nak buat camna.

Okey la pada kalian yang tinggal di Kuantan atau sekitarnya dan teringin nak pergi ke Mom & Baby Expo, info tarikh dan tempat expo ini akan diadakan seperti dibawah :

Tempat : SASICC The Zenith Hotel, Kuantan
Tarikh : 25 hingga 27 April 2014



Untuk tempat dan tarikh Mom & Baby Expo 2014 seluruh Malaysia :


1. Johor Bahru Mom & Baby Expo 2014

Tempat : Expo @ danga City Mall
Tarikh : 28 hingga 30 Mac 2014

Tempat : Persada
Tarikh : 26 hingga 28 September 2014

2. Mid Valley Mom & Baby Expo 2014


Tempat : Mid Valley Exhibition Center
Tarikh : 16 hingga 18 Mei 2014

Tempat : Mid Valley Exhibition Center
Tarikh : 17 hingga 19 Oktober 2014

3. Shah Alam Mom & Baby Expo 2014



Tempat : IDCC Shah Alam
Tarikh : 6 hingga 8 Jun 2014

Tempat : IDCC Shah Alam
Tarikh : 31 Oktober hingga 2 November 2014

4. Melaka Mom & Baby Expo 2014

Tempat : MITC - Melaka International Trade Center
Tarikh : 27 hingga 29 June 2014

5. Penang Mom & Baby Expo 2014

Tempat : PISA - Penang International Sport Arena
Tarikh : 5 hingga 7 Disember 2014



Nota Jejari : Barang keperluan baby semua dah beli... teringin nak pergi cuci mata je sebenarnya.... (^_^)

No comments:

Post a Comment