Bila nak start aktif buat kek semula???


Entry pemanas badan.....


Da nak puasa so rasanya jawapan pada soalan di tajuk entry ni :

"lepas raya la kot baru aktif semula buat kek.."

Ikutkan ada je yang bertanya dah buka tempahan kek semula ke. Even masa dalam pantang ari tu lagi dah ada yang call nak tempah kek. Tapi apa kan daya tak mampu nak penuhi permintaan dan tempahan. Sebab utama anak lebih diutamakan. Bukan menolak rezeki cuma belum dapat masa lagi.


Nota Jejari : Buat kek tuk makan sendiri je atas per mintaan anak2

No comments:

Post a Comment