Domain [dot]com RM 9.99


Teringin nak ada domain sendiri ?

Jom rebut peluang ni :



Exabytes tengah buat promosi sekarang dan ianya berlangsung sehingga 30 Jun ni sahaja. Bayaran untuk domain [dot]com  hanya RM 9.99 .

Murah kan ?

So pada yang teringin untuk memiliki domain sendiri seperti blog sumarz.com ni boleh la klik pada banner kat atas atau link di bawah ni ya.


Blog ni memang pakai domain dari exabytes tapi hosting tetap dengan blogger.com jugak lagi. Pada yang ada pertanyaan berkaitan domain cth cara nak beli, apa itu domain? kenapa beli domain tapi hosting tetap dengan blogger.com atau apa-apa soalan boleh PM saya . Just ajukan soalan korang di bahagian Pertanyaan atau kemusykilan kat sidebar sebelah ni ya.

Nak tahu lain-lain produk dari exabytes klik je banner kat bawah ni:


We design a professional website for you in just 7 Days!
We design a professional website for you in just 7 Days!


Starting An Online Shop As Easy As Frying An Egg  

 Ebiz Beginner
   

OnlineLahTauke!
OnlineLahTauke! Bring Your Business Online!

EBiz Gold Windows

EBiz Home



Nota Jejari : bayar domain guna income dari nuffnang je

No comments:

Post a Comment