RM50 signup bonus.. Jom join!


Entry khusus untuk yang ada blog je kot. Pada yang teringin nak cuba nasib tambah pendapatan melalui program affiliated mungkin boleh pertimbangkan untuk join Exabytes Angel Affiliate pulak.

Mungkin ada yang tanya masyuk ($$$) ke ?

Rasanya mana-mana program affiliate kalau korang rajin promote masyuk je kan.

Kat bawah ni infographic bagaimana cara korang boleh buat duit dengan program Exabytes Angel Affiliate . ni.



Betul ke boleh dapat RM 50 signup bonus ?

Yup memang akan dapat RM50 ringgit tu cuma tak boleh nak cash out terus je la. Syarat untuk cash out korang kena capai certain amoun dulu baru boleh bawak keluar duit bonus tu.



So pada yang nak join boleh ke link dibawah ni :


Nota Jejari : Domain blog ni guna domain dari exabytes... so far service diaorang okey. Hantar Tickets pun diaorang respond dengan cepat...

1 comment: