Jubah Lelaki dari Material Egyptian Cotton


Assalammualaikum..

Kali ni nak promote jubah untuk kaum adam. Tapi kalau kaum hawa teringin nak usha-usha dan beli jubah ni pun apa salahnyakan. Beli untuk suami ke untuk abang ke atau dijadikan hadiah kepada sesiapa sahaja pun boleh jugak.

Nama Jubah ni Jubah Alif. Sedikit details berkaitan Jubah Alif seperti dibawah ya.

Jubah moden dwi warna dengan 11 kombinasi warna pilihan cukup sesuai dipakai untuk sebarang acara.
Harga : RM 185
Saiz : S , M , L , XL
Cutting : Regular Fit
Material : Egyptian Cotton(High Quality)
Sepertmana dah disebut kat atas ni tadi, koleksi Jubah Alif ni ada 11 pilihan warna:


Untuk melihat lebih jelas setiap warna boleh ke FB page dibawah ya, Tapi nak maklum awal-awal la, ada satu picture Jubah tercicir tak boleh nak upload sebab team Encik Mark kata gambar/content gambar tu menyalahi akta facebook, lebih kurang camtu la. Dah jadi satu keje pulak nak explain bagai kat team Encik Mark.

Ok la sebab dah kecewa tak boleh nak upload kat FB , saya upload kat sini je la kan. Tapi kalau nak lihat Jubah yang lain kena la ke FB Page Anamarza Shoppe.






Nota Jejari : Untuk sebarang pertanyaan boleh ajukan ke anamarzaboutique[at]gmail.com atau PM di FB Page Anamarza Shoppe atau Whatsapp 019 251 3447

No comments:

Post a Comment