Baju Melayu baby, 1 tahun & 2 tahun


Entry khusus untuk yang sedang mencari baju melayu untuk si cilik anda . Ya la kan ibu bapa mana tak excited nak menggayakan anak-anak mereka dengan baju melayu iaitu pakaian tradisional kita kan. Tambah-tambah pulak untuk special occasion macam Hari raya ke kenduri ke kan?

Ok la kalau korang memang tengah mencari-cari baju melayu untuk anak lelaki korang yang berumur:

* 0 - 6 bulan
* 6 - 12 bulan
* 1 tahun
* 2 tahun

Dan ingin kan salah satu warna dibawah :
1. Kuning
2. Oren
3. Ungu Cair
4. Ungu Pekat
5. Hitam
6. Coklat Milo
7. Hijau Stabilo
8. Merah/Maroon


Cepat-cepat la buat order ya. Stok memang tak banyak. Kiranya siapa cepat dia dapat siapa lambat dia terlepas la kan.....

Untuk makluman Baju Melayu Akhtar ni dari material Cotton Tshirt Combed 20s. InsyaAllah kualiti kain setanding jenama poney DAN baby kiko. Sejuk dan Selesa untuk dipakai!

Harga RM65 exclude postage ( Cukup berbaloi dengan kualiti kain yang digunakan...InsyaAllah korang akan berpuas hati )

Macam yang saya dah war-warkan tadi, stok memang tak banyak so kalau betul-betul berminat cepat-cepat Dapatkan sekarang !

Whatsapp/sms : 019-2513447
PM Inbox : Anamarza Shoppe
Email : anamarzaboutique@gmail.com
Blog : www.anamarza.com





Ukuran saiz seperti dibawah:

1. Saiz 0 - 6 bulan
(Baju) Bahu : 7" , Labuh Baju 12" ,
(Seluar) Ukurlilit Pinggang getah : 13" , Labuh Seluar : 14"

2. Saiz 6 - 12 bulan
(Baju) Bahu : 8" , Labuh Baju 13" ,
(Seluar) Ukurlilit Pinggang getah : 14" , Labuh Seluar : 14.5"

3. Saiz 1 Tahun
(Baju) Bahu : 8.5" , Labuh Baju 14" ,
(Seluar) Ukurlilit Pinggang getah : 15" , Labuh Seluar : 16.5"

4. 2 Tahun
(Baju) Bahu : 9" , Labuh Baju 15" ,
(Seluar) Ukurlilit Pinggang getah : 115.5" , Labuh Seluar : 18.5"


Nota Jejari : Cepat! Jangan sampai stok dah habis baru decide nak beli ya!

No comments:

Post a Comment