Cerek Air Enamel Bercorak Bunga


Untuk surirumah yang suka dengan barang keperluan dapur yang bercorak , berwarna dan cantik, boleh la dapatkan Cerek Air Enamel Bercorak Bunga ni.


Cantik tak cerek air ni?

Cantik kan!

Cerek ni cantik bukan sebarang cantik tau. Bukan cantik yang hanya sesuai untuk dijadikan barang perhiasan tapi  ianya boleh digunakan untuk memasak air samaada di atas dapur gas atau dapur elektrik. Sebabnya cerek ni diperbuat dari Bahan Enamel yang tebal.

Bukan tu sahaja, kalau korang jenis yang buat banyak kerje dalam satu masa dan risau tak sedar air dah mendidih dan masak, cerek ni sesuai sangat la untuk korang. Salah satu kelebihan cerek ni ia akan mengeluarkan bunyi apabila air mendidih.

Satu lagi Cerek air Enamel ni ada 4 pilihan warna/corak seperti dibawah,


Boleh pilih nak warna oren ke , hijau , ungu atau coffee. Jika mahu grab semua sekali pun boleh, special harga akan diberi jika ambil lebih dari 2.

Harga untuk satu cerek air bercorak ni ialah RM 60.00 (tak termasuk postage).

Pengiraan postage seperti dibawah ya :

1 Biji cerek = RM 6 postage
2 Biji Cerek = RM 8 Postage
3 Biji Cerek ke atas = RM 10 postage

Untuk membuat tempahan atau pembelian boleh dibuat melalui Blogshop Anamarza Shoppe <<< klik untuk membuat pembelian,

atau

Whatsapp/sms ke no. 0192513447 dengan menyediakan maklumat lengkap seperti berikut:

Nama Penuh:
Alamat Penuh:
No HP:
Email:
Pesanan: item, warna, dan kuantiti


Nota Jejari : saya jual 

No comments:

Post a Comment