Hadiahkan Buku Untuk keluarga tersayang


Nak bagi tahu ni, Bermula 4 hingga 10 hb Februari 2016 ni berlangsungnya promosi "BUKU UNTUK KELUARGA".
Apa yang istimewanya Promosi Kali ni?

Mesti lah istimewa sebab ada Diskaun 10%, 50% & 60% untuk kita-kita rebut.

Rebut bukan sebarang rebut tau, rebut peluang yang diberi ni untuk kita "HADIAH"kan buku bukan sahaja untuk diri kita malah untuk pasangan dan anak-anak kita juga. Even untuk sesiapa sahaja tidak kira la ibubapa , adik beradik, sedara mara, atau kawan-kawan jugak boleh.


Nak tahu Buku Apa yang boleh di pilih?

Antaranya:
  1. Bestseller
    • Resipi Alergi
    • Anak Nak Kahwin Mak Yang Panas
    • #Prof Muhaya's Quotes
    • 365 Didik Anak Gaya Nabi
    • As-Syamail Al-Muhammadiyah (Edisi Kemas Kini)
    • Kenduri Kahwin Gaya Nabi
    • Fahami Bacaan Dalam Solatmu
    • Riyadus Solihin
    • #PROFMUHAYA Himpunan Status Facebook
    • Sebelum Aku Bernikah: Memeluk Sempurna
    • Dan Lain-lain
  2. Cinta Dan Perkahwinan
    • Solat Istikharah
    • Syoknya Nikah Muda
    • Kahwin Muda - Ke Arah Mencari Reda-Nya
    • Perkahwinan & Rumahtangga
    • Cik Abang, Sudi Nikah Satu?
    • Remeh-Temeh Nikah Kahwin (Edisi Kemaskini)
    • Nikah Mut’ah
    • Fahami Aku Sayang, Dengari Aku Abang
    • Memahami Bahasa Cinta Lelaki
    • Bagaimana Akhirnya Aku Bernikah
    • Dan Lain-lain
  3. Keluarga Bahagia
    • Tahniah, Anda Hamil
    • Melahirkan Anak Pencinta Al-Quran
    • Didik Anak 'Connect' Dengan Allah
    • Dan Lain-lain
  4. Pendidikan Anak
  5. Komik Pendidikan
  6. Perhubungan & Komunikasi
Jika nak disenaraikan satu-satu tajuk buku yang tersenarai dalam promosi "BUKU UNTUK KELUARGA", jadi terlampau panjang pulak entry ni nanti. Makanya kalau kalian nak tahu lebih lanjut lagi dan nak usha-usha buku apa lagi yang termasuk dalam promosi kali ni kalian boleh klik link di bawah ni ya:

----> https://goo.gl/PeyAnM <-----

Dah ada buku yang berkenan nanti boleh terus beli kan atau kalau agak-agak malas nak beli melalui laman web boleh aje buat pembelian melalui whatsapp. Caranya pilih sahaja tajuk buku yang diingini dan terus buat order melalui whatsapp dengan menaip tajuk buku pilihan ke 019 2513447.

Mudah sahaja kan!

No comments:

Post a Comment