Tawaran pembelian domain yang berbaloi



Tawaran "Buy 2 Years get 3 years Free for .MY / .COM.MY" ni nampak menarik kan?

Kalau kalian memang ada hajat nak pakai Domain sendiri untuk blog personal atau website online bussines kalian boleh la rebut peluang ni. Tapi Tawaran "Buy 2 Years get 3 years Free for .MY / .COM.MY" dari exabytes ni, hanya sah sehingga 30hb Mac ni sahaja. Jika berminat klik sahaja link dibawah ni ya:


Bercerita tentang Exabytes, sejak tahun 2011 lagi saya dah berurusan dengan Exabytes. Bermula dengan program "100 bloggers to advertise" , kemudian tahun 2013 saya mula membeli dan menggunakan domain sumarz.com melalui exabytes .

Pada saya tak susah berurusan dengan pihak exabytes. Mereka sedia membantu dari awal pembelian domain lagi. Terutama surirumah macam saya ni nak bertukar menggunakan domain sendiri dan set up di blog memang tak berapa nak mahir. Maka harapkan diaorang je la "pasangkan" domain tu kat blog ni.

Mungkin ada yang tertanya-tanya berbaloi ke pakai domain sendiri ni?

Pada saya berbaloi je , untuk domain sumarz.com , tahun ni sahaja saya perlu bayar RM 80.45 bagi;
1 Year/s (06/04/2016 - 05/04/2017) RM75.90 + DNS Management + ID Protection

Lagi pulak, duit untuk bayar domain ni saya guna duit dari hasil berblog jugak. Alhamdulillah hasil dari iklan nuffnang di blog ni saya mampu untuk bayar 2 domain iaitu sumarz.com dan anamarza.com. Kira berbaloi la tu kan ?

Selain Domain exabytes jugak menawarkan :

1. Instant Website - Exabytes brings you the most fantastic offer – Exabytes Instant Website Design Service! There are over 2 Billion Internet users today; get your website done in 14 days with Exabytes Instant Website Design Service!

  • Your new website will be created using our beautiful templates, customized with your own text and images to suit your taste and business needs.
  • Your new website will be fully responsive ― it will auto scale and fit perfectly on Desktops, Mobiles and Tablets. In another word, it’s mobile-friendly!
  • You can manage and update your website content anytime by using a very simple drag-and-drop web editor. Save yourself the hassle of dealing with complicated web programming, such as HTML/CSS.

Note ; Klik banner dibawah untuk maklumat lanjut

We design a professional website for you in just 7 Days!


2. EBiz Pro - offers a library of professionally designed templates that explore themes of all varieties.  Choose from any one of our professional website themes and then customize it to fit your taste and requirements.

EBiz Pro Website Builder allows you to create a responsive website that adjust to screen resolutions
and resize contents automatically. All your content in sync so you don't have to create or
edit mobile and tablet versions separately.

Note ; Klik banner dibawah untuk maklumat lanjut

web hosting ebiz pro


3. Small Business Web Hosting - Get yourself Unlimited Business Hosting that comes with more than 300 apps ready in cPanel such as WordPress,
Magento, Joomla, Opencart and more!

Optimized Small Business Web Hosting Server

  • Our servers are especially optimized to ensure the best web and email performance for small businesses.
  • Customized Small Business Web Hosting settings to improve server stability and performance.
  • 24/7 live server monitoring.
  • Industry-leading hardware.

Note ; Klik banner dibawah untuk maklumat lanjut





4. EBuzzzz Email Marketing - Personalize Your Email Campaigns, Manage (And Grow) Your Subscriber List With Ease , Instant Email Design Testing , Design Beautiful Email Templates With Ease , Be Prepared For The Spam Filters
Note ; Klik banner dibawah untuk maklumat lanjut

Exabytes.com.my EBuzzzz Email Marketing

No comments:

Post a Comment