Couple set Kurta dan Jubah Wanita sedondon



Ada peminat set couple tak?

Hihihi bukan semua pasangan suka pakai sedondon kan. Manusia ni pelbagai;
♡ ada yang suka pakai sedondon hanya pada hari raya
♡ ada yang suka bergaya sedondon asal ada kesempatan tak kira hari raya, hujung minggu, majlis atau kenduri tertentu, malah hari bekerja juga ada pasangan yang suka mengenakan baju warna yang sama.
♡ Ada yang langsung tidak suka pakai sedondon.

Tapi untuk yang suka bergaya sama warna sama design/corak dengan pasangan masing-masing boleh dapatkan set couple jubah dawarna dan kurta ni.

Kalau nak beli untuk diri sendiri je boleh ke?

Ish mesti la boleh. Kami bukan hanya jual satu set couple je tau. Kalau kalian nak beli
☆ Kurta / Jubah sahaja pun boleh
☆ Beli satu set couple sama warna boleh
☆ Beli satu set couple lain-lain warna pun boleh juga
☆ Lebih dari satu kurta atau jubah pun di alu-alukan

Terpulang pada kalian. Yang pasti belian lebih dari satu akan diberi harga istimewa.

Harganya?

InsyaAllah, kurta dan jubah ini dijual pada harga mampu milik.

Dawarna sahaja RM 119
Kurta sahaja RM89
Set Couple RM 190,
* Harga tidak termasuk Pos
Harga pos
♢ RM 7 + RM 3 Semenanjung
♢ RM 9 + RM 3 Sabah sarawak

Untuk membeli kalian boleh pilih salah satu kaedah dibawah:
1. Membeli melalui FB page Anamarza Boutique @ https://www.facebook.com/AnamarzaShoppe/

2. SMS/Whatsapp ke 019 2513447 



Maklumat berkaitan Jubah Dawarna dan Kurtamen seperti dibawah:

Jubah Dawarna

MATERIAL :
WOLLY CREEPE ( TAK JARANG )

COLOUR :

MAROON
BROWN
BLACK
NAVY BLUE
NUDE PINK
TURQOISE
PEACH
DARK GREEN

SAIZ :
S , M, L & XL

INFO :
** BF FRIENDLY
** WUDHUK FRIENDLY
** HIDDEN SIDE LEFT AND RIGHT POCKET
** REAL COLOR MORE DARK, COLOR MAY DIFFER TO REAL, DUE TO LIGHTING AND EDITING

Kurta 

MATERIAL :
WOLLY CREEPE ( TAK JARANG )

COLOUR :

MAROON
BROWN
BLACK
NAVY BLUE
NUDE PINK
TURQOISE
PEACH
DARK GREEN

SAIZ :
S , M, L & XL

INFO :
** BUTANG SIAP TERPASANG
** ADA POKET/KOCEK KIRI DAN KANAN
** REAL COLOR MORE DARK, COLOR MAY DIFFER TO REAL, DUE TO LIGHTING AND EDITING





















1 comment: