Dress Nikah / Kahwin Untuk Muslimah



Tinggal tak sampai 2 bulan sahaja lagi sesi persekolahan 2016 bakal berakhir. Kebiasaannya bila tiba cuti sekolah ramai yang ambil peluang melangsungkan perkahwinan. Biasanya camtu la kan.

Akak dulu pun buat majlis masa cuti sekolah , cuti bulan 3. Itu kenangan 10 tahun lepas, kenangan yang tak mungkin dilupakan melainkan tetiba hilang ingatan atau faktor tua jadi nyanyuk sahaja yang memungkinkan kita tak ingat kenangan indah sebegitu kan?

Ingat lagi dulu sebelum tempah jahit baju nikah dan baju kahwin memang rujuk majalah PENGANTIN , saje la nak cari ilham konon-kononnya. Tapi bila hantar tempah, lain pulak jadinya, tukang jahit suggest itu suggest ini mula la keliru nak design yang macam mana. Oh ya baju nikah/kahwin akak masih tersimpan elok sampai sekarang tau.. simpan sebagai tanda kenang-kenangan nak pakai memang sah-sah dah tak muat 😂. Eh akak tak gemuk tau .. cuma berat bertambah ideal sahaja jika nak banding 10 tahun dulu akak dalam kategori underweight 😉

Okey la untuk adik-adik yang ada perancangan nak melangsungkan perkahwinan dalam akhir tahun atau awal tahun 2017 nanti kalau rasa nak simpan baju nikah macam akak, boleh la tempah baju sekarang.

Tempahan dibuka dari 26hb September hingga 10hb Oktober 2016 sahaja. Tempoh siap sebulan dan dijangka dalam pertengahan bulan Oktober siap untuk di pos. Segala maklumat berkaitan Tempahan seperti dibawah ya:

Untuk pembelian boleh whatsapp ke 019 2513447 atau email ke anamarzaboutique[a]gmail.com.
Untuk update terkini boleh follow:

LUFFYA WEDDING DRESS🌹

Pre Order

**plus size will be charge
from 5xL
Postage: Free /sabah @ serawk plus RM5

 🎀PERINCIAN JUBAH:🎀
👗Material heavy velentro
👗Wudhu friendly
👗boleh request ukuran anda sendiri atau ukuran sedia ada.
👗taburan batu di bahagian depan jubah gred AAA
👗warna WHITE CREAM sahaja
👗Princess cut

Price : RM 180 free postage

NOTE** Colour may appear different on final product due to camera settings and lighting during photo shoot session.






WEDDING DRESS 0.1 BM🌹

Pre Order

**plus size will be charge from 5xL

Postge: Free /sabah @ serawk plus RM5

 🎀PERINCIAN JUBAH:🎀

👗Material fursan glitter
👗Wudhu @ breastfeeding friendly
👗boleh request ukuran anda sendiri atau ukuran sedia ada.
👗boleh request warna dan lace

Price :

Pakej A : RM320 ( full set lace seperti pic)

Pakej B : RM230 ( lace bahagian tangan dan bahagian bawah kaki depan sahaja )

Pakej c : RM160 ( lace bahagian tangan sahaja)

PENAMBAHAN JUBAH LELAKI ADD RM130/helai (harga less untuk combo set)


NOTE** Colour lace boleh request dan sila beri sample warna😄

NOTE# sila beri ukuran yang tepat dan padan dengan saiz anda kerana kami tidak bertanggungjawab atas kesilapan saiz yang anda beri atau anda pilih saiz                    








WEDDING DRESS 0.2 BM🌹


Pre Order

**plus size will be charge from 5xL

Postge: Free /sabah @ serawak plus RM5

 🎀PERINCIAN JUBAH:🎀

👗Material fursan glitter
👗Wudhu @ breastfeeding friendly
👗boleh request ukuran anda sendiri atau ukuran sedia ada.
👗boleh request warna dan lace

Price :

Pakej A : RM240 ( full set       lace )

Pakej B : RM190 ( lace bahagian tgn dan bahagian bawah kaki depan shj seperti pic)

Pakej c : RM150 ( lace bahagian tangn shj )

PENAMBAHAN JUBAH LELAKI ADD RM130/helai (harga less untuk combo set)

NOTE** Colour lace boleh request dan sila beri sample warna😄

NOTE# sila beri ukuran yg tepat dan padan dgn saiz anda kerana kami tidak bertanggungjawab atas kesilapan saiz yg anda beri atau anda pilih saiz







APA PERBEZAAN WEDDING DRESS 0.1 & 0.2 ???

Perbezaan pada cutting jubah.. wedding dress 0.1 adalah princess cut dan wedding dress 0.2 adalah A cut....

Meterial yang sama cuma wedding dress 0.1 ada taburan batu yg exclusive untuk kesemua pakej😃



DETAILS PREORDER👇🏻

---------------------------------------------
❤PEMBUKAAAN ORDER WEDDING DRESS BELLA MAWAR SLOT BULAN 12/1❤
---------------------------------------------

Tempoh Bayaran dibuka:
🌹26 SEPTEMBER 2016 
              HINGGA 
      10 OKTOBER 2016
  (last payment dan last order)🌹
👗10 OKTOBER  Tarikh tutup order

Tempoh postage :
🌹16/17 NOVEMBER 2016🌹
Tempoh order selama sebulan 😊


Deposit :

LUFFIYA WEDDING DRESS
  : RM100


❤WEDDING DRESS 0.1❤

PAKEJ A - DEPOSIT RM200
PAKEJ B - DEPOSIT RM180
PAKEJ C - DEPOSIT RM100

❤WEDDING DRESS 0.2❤

PAKEJ A - DEPOSIT RM170
PAKEJ B - DEPOSIT RM150
PAKEJ C - DEPOSIT RM100

*note
semua jubah boleh beri saiz sendri 😊

*  ukuran boleh request semua jubah xs to 8xl
* warna boleh request tapi sent pic contoh untuk kita refer dan cari kain

warna-warna jubah wedding
  • maroon
  • mint blue
  • Dusty pink
  • light grey
  • soft cocoa
  • mustard
  • pinkish
  • violet
  • red chili
  • dark grey
  • beige
  • Royal blue
  • white ( tiada pic)
  • black (tiada pic)


selain warna-warna diatas.anda boleh request tetapi ikut pada colors if ada kita proceed😘

warna lace anda boleh request tetapi ikut pada colors if ada kita proceed😘

SAIZ XS TO XXXXXXXXL






No comments:

Post a Comment