Tudung Sarung Super Labuh (Tudung Ustazah)




Tak tahu kenapa tapi setiap kali akak tengok tudung jenis sarung macam ni,  mula la teringat zaman sekolah dulu. Dulu-dulu potong dan jahit sendiri je tudung sekolah. Gigih kot dulu nak bagi tak senget menjahit . Eh ya ke jahit sendiri... hahaha lupa la dah, hampir 20 tahun kot dah tinggalkan zaman sekolah.

Masa tu satu perkara yang boleh buat mood hilang ialah bila muncung tudung bahagian atas tu tak betul gosok. Ada masa nak salahkan serkup / anak tudung kepala pun ya jugak. Ada jugak kawan-kawan yang cadangkan agar sewaktu menggosok bahagian atas muncung kepala tu, agar digosokkan sedikit lilin. Tujuannya untuk bagi muncung tersebut keras sedikit dan mudah dibentuk.

Zaman pun dah berubah, material kain juga dah pelbagai, jadi masalah muncung tudung juga dah tiada masalah bila kena dengan material kain yang digunakan. Jika masih juga belum terbentuk elok boleh sahaja guna produk yang khusus untuk disembur bagi menjadikan muncung tudung elok terletak. Bukan itu sahaja, bila tudung jenis sarung sebegini diletakkan  Ribbon dan dijahit sebegini cam comel pulakkan.. kan.. kan..

Oh ya kalau korang suka tudung jenis sarung macam ni. Boleh Masej/whatsapp akak ya kalau nak tahu details atau warna apa yang available.

Untuk pembelian boleh whatsapp ke 019 2513447 atau email ke anamarzaboutique[a]gmail.com.
Untuk update terkini boleh follow:

Fb Personal : suzana samsudin
Fb Page : Anamarza Boutique
Instagram : anamarzaboutique /anamarza_catalogue
Blogshop : http://www.anamarza.com/

Satu je akak nak pesan, batch pertama dulu sekejapan je Tudung Haura ni habis, yang tu versi kelabuhan biasa-biasa je. Disebabkan ramai yang request nak Tudung Versi labuh yang betul-betul labuh, maka kali ni kami keluarkan versi 60" serta versi 55" dan lebih istimewa lagi korang boleh sedondon dengan anak sebab kami keluarkan juga Tudung Sarung untuk kanak-kanak ( 10 - 13 tahun). Jadi jika dah berkenan bertindak cepat ya (*_^)

Okey la details tudung seperti berikut:

TUDUNG HAURA

  • TERUS SARUNG
  • TIDAK JARANG
  • PINLESS
  • MINIMAL IRONING
  • MUDAH DIBENTUK, SARUNG TERUS TERLETAK



HAURA PREMIUM BIDANG 60
MATERIAL: CHIFFON ROSE
HARGA RM 54.00








HAURA PREMIUM BIDANG 55
MATERIAL: CHIFFON ROSE
HARGA  RM 49.00
PERINCIAN :

  • Bukaan muka 11 inch
  • Dagu ke bawah 21.5inch
  • Labuh belakang dr muncung ke bawah :36inci




















HAURA OMBRE
MATERIAL: CHIFFON CREPE
HARGA RM 54.00




HAURA OMBRE KANAK-KANAK
MATERIAL: CHIFFON CREPE
CADANGAN UNTUK UMUR 10 - 13 TAHUN
HARGA RM 34.00
PERINCIAN :
  • Bukaan depan 17 inch
  • Labuh belakang 32 inch









HAURA OMBRE COMBO IBU & ANAK
MATERIAL: CHIFFON CREPE
HARGA RM 70.00




No comments:

Post a Comment