Baju Kurung Koleksi 2016 pada Harga RM60



Ya sungguh kesemua baju kurung dan kebarung di bawah ni kami tawarkan belian pada harga RM 60.00 sahaja. Harga tidak termasuk postage ya. Sebagai makluman kesemua koleksi ini merupakan koleksi yang dijual sempena raya puasa 2016 Melainkan Scoria Kurung yang mula dijual lebih awal.



Oh ya baju-baju ni bukan dijual murah sebab ada defect tau. Kebiasaannya mana-mana butik pakaian akan mengadakan SALE atau jualan murah untuk koleksi yang lepas bagi memberi ruang untuk
kemasukkan koleksi terbaru pula. Pada akak kan kalau korang memang kerap berpakaian baju kurung ke pejabat, sesuai amat la rebut peluang membeli waktu SALE macam ni. Dah la harga murah koleksi tahun 2016 pulak tu. Satu lagi, selalunya untuk koleksi jualan hari raya, butik pakaian memang tak keluarkan kuantiti yang banyak untuk satu-satu koleksi tu. Kiranya limited la jugak stoknya. Mana-mana koleksi yang masih berbaki sahaja yang akan dibuat SALE. No more restok dah.

TAPI...

Ada tapinya la jugak kan. Perlu diingat ya kebiasaanya bila SALE macam ni, warna dan saiz yang ada mungkin dah tak banyak. Kemungkinan satu-satu warna tu dah tinggal 1 saiz sahaja lagi. Samaada tinggal saiz S sahaja, M sahaja, L atau XL sahaja.

Okey la untuk pembelian boleh whatsapp ke 019 2513447 atau email ke anamarzaboutique[a]gmail.com.Untuk update terkini boleh follow:

Fb Personal : suzana samsudin
Fb Page : Anamarza Boutique
Instagram : anamarzaboutique /anamarza_catalogue
Blogshop : http://www.anamarza.com/

Antara baju yang terlibat dalam SALE ini boleh lihat di bawah

Kushrah Kurung Fuschia

Kushrah Kurung Green Turqoise

Kushrah Kurung Purple

Marissa Kurung Black

Marissa Kurung Green Turqoise

Marissa Kurung Light Yellow


Norell Kebarung Biru Laut

Norell Kebarung Ungu

Scoria Kurung Navy Blue

Scoria Kurung Light Purple

Tania Kurung Almond/Green Turqoise


No comments:

Post a Comment